Stichting GOO/BSO

Continurooster schooljaar 2022-2023

Op onze school wordt gewerkt met een continurooster. De schooltijden zijn maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 8.30 uur tot 14.30 uur. Op woensdag van 8.30 uur tot 12.00 uur. De kinderen lunchen op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag gezamenlijk op school met de leerkracht. Hiervoor moeten de kinderen een lunchpakket en drinken meebrengen. Na het lunchen gaan alle kinderen een half uurtje buitenspelen. Tijdens dit buitenspelen is er toezicht door middel van pleinwacht. We kunnen ook uw hulp gebruiken tijdens het buitenspelen. U kunt zich hiervoor aanmelden door een mail te sturen naar esther.wijnhoven@eenbes.nl

Buitenschoolse opvang (BSO)

Stichting GOO verzorgt ook buitenschoolse opvang (BSO). In het Kindcentrum biedt GOO Kinderopvang zowel dagopvang aan voor kinderen van 0 tot 4 jaar, als buitenschoolse opvang voor kinderen van 4 tot 12 jaar.

Daarnaast kunnen de kinderen van de buitenschoolse opvang naar de sport- en/of de tienerBSO. Deze bevindt zich in het Lifestyle Center Laarbeek.

 

Op https://www.opvanggoolaarbeek.nl/ vindt u meer informatie over de verschillende diensten van Stichting GOO.

 

U kunt contact opnemen met het servicebureau via 088-0088500. Natuurlijk kunt u ook even binnen wandelen op de groep en een afspraak maken met de manager Lies Siebring (tel: 088-0088510) of met een van de pedagogisch medewerkers.