Ons team

Leerkrachten

Leerkrachtondersteuners

Directie

Interne begeleiders

Onderwijsondersteunend personeel

Maridy Daems

Leerkracht groep 1A

Ik ben Maridy Daems en sinds 2000 werkzaam op de Muldershof. Ik heb de Muldershof leren kennen omdat mijn kinderen hier ook naar school zijn geweest en een heel fijne tijd hebben gehad.

Het werken met kinderen is elke dag weer een mooie uitdaging. Voor mij is het erg belangrijk dat de kinderen zich prettig en veilig voelen op school. Samenwerken, leren en spelen gaan hand in hand en zijn de basis voor elk kind om zich zo optimaal mogelijk te kunnen ontwikkelen.

Caroline Broeken-van Keulen

Leerkracht groep 1A

In december 2014 ben ik gestart met werken bij Eenbes Basisonderwijs. Eerst op twee basisscholen in Geldrop en nu op De Muldershof in Beek en Donk.

Ik ben al ruim 20 jaar werkzaam in het onderwijs. Na vele plezierige jaren in de midden- en bovenbouw ligt mijn hart alweer een groot aantal jaar bij het lesgeven aan kleuters.

Ik geloof dat ieder kind op school een veilige, liefdevolle omgeving nodig heeft. In een veilige omgeving kan een kind zijn plekje in de groep vinden, de regels leren kennen en samen met de andere kinderen één groep worden. Door kinderen te begeleiden op de manier die bij hen past, kunnen ze zich optimaal ontwikkelen. De rol van ouders vind ik heel waardevol op school. Door goed contact en het delen van kennis kunnen we samen het beste in kinderen naar boven halen.

Graag tot ziens dit schooljaar in groep 1A!

Marjan Oomen

Leerkracht groep 1B
Na jarenlang in marketingcommunicatie gewerkt te hebben, heb ik het roer omgegooid en ben ik de deeltijdopleiding aan de Pabo gaan volgen. In 2019 ben ik afgestudeerd. Sindsdien heb ik vervangen, ook op De Muldershof, en een aantal jaar in Geldrop gewerkt. Het voelt heel fijn om weer terug te zijn.
De verwondering, fantasie en het enthousiasme van kleuters vind ik prachtig. Dat daagt mij elke keer weer uit om aan te sluiten bij hun natuurlijke ontdekkingsdrang. En iedere dag in het onderwijs is anders, net zoals de diversiteit van de kleuters in de klas. Ik kijk er elke dag weer naar uit om met en van elkaar te leren.

Marjan Coopmans

Leerkracht groep 1B

Sinds 2007 werk ik op deze school, maar ik ken de school al langer omdat mijn eigen kinderen op deze school hebben gezeten. Plezier in mijn werk krijg ik door de interactie met de kinderen. Jonge kinderen zijn vaak zo ongedwongen en dat geeft een gemoedelijke sfeer. Zelf probeer ik zoveel mogelijk een veilige omgeving te creëren in de klas, zodat iedereen met plezier naar school komt.

Lotte Schepers

Leerkracht groep 1-2

Sinds 2014 werk ik in het onderwijs. Na negen fijne jaren vond ik het tijd om te wisselen van school. Dit schooljaar start ik op de Muldershof. Ik heb er heel veel zin in en hoop dan ook op een fijn schooljaar.

Mijn hart ligt bij het jonge kind. Door het volgen van de opleiding ‘Specialist Jonge Kind’ heb ik een duidelijke visie ontwikkeld. Ik vind het belangrijk een veilige en vertrouwde leeromgeving te creëren. Ik sta voor ontwikkeling en ik werk graag met mijn collega’s aan de ontwikkelingen binnen het onderwijs.

Jade Donkers

Leerkracht groep 2-3A en 2-3B

Mijn naam is Jade Donkers en begin schooljaar 2022/2023 ben ik met veel plezier afgestudeerd op basisschool De Muldershof.

Na mijn afwezigheid i.v.m. een wereldreis ben ik komend schooljaar weer helemaal klaar om aan de slag te gaan. Ik ben werkzaam in beide groepen 2/3. Op maandag zal dat in groep 2/3b zijn en op donderdag en vrijdag in groep 2/3a. De dinsdag en woensdag zal ik vervangen binnen Eenbes Basisonderwijs. De positieve sfeer in het team, de rust en structuur die binnen de school heerst maakt dat ik graag wil werken op De Muldershof. Verder is een positief klassenklimaat, veiligheid, vertrouwen en communicatie met de kinderen, het team en de ouders voor mij belangrijk. Door een luisterend oor te bieden en de kinderen te motiveren hoop ik ze optimaal te kunnen stimuleren. Met gevolg dat de kinderen zich ontwikkelen als individu, zich prettig voelen in de groep en met plezier naar school zullen gaan.

Ik heb er veel zin in, we gaan er samen een fijn en leerzaam jaar van maken!

Thijs Dame

Leerkracht groep 2-3B

Sinds 2015 ben ik werkzaam in het onderwijs. Ik heb verschillende groepen gehad, maar uiteindelijk ontdekt dat mijn kwaliteiten het best tot zijn recht komen bij het jonge kind. Het enthousiasme, de onbevangenheid en de manier van onderwijs geven in de onderbouw trekt mij daarnaast ook erg aan.

Ik vind het belangrijk dat kinderen met plezier naar school en de klas komen en besteed daarom veel aandacht aan het contact tussen kinderen onderling en het contact met mij. Zodra een kind zich veilig voelt in de groep, kan er geleerd worden.

Bewegen speelt een rode draad in mijn leven. Dit breng ik ook terug naar mijn klas. Een spel, dansje, veel gymmen en buiten spelen. Ook tijdens lessen probeer ik kinderen in beweging te krijgen.

Jordy Biemans

Leerkracht groep 4

Mijn naam is Jordy Biemans. In 2022 ben ik afgestudeerd aan Hogeschool de Kempel. Dit schooljaar ben ik leerkracht van groep 4. Voor mij is rust, duidelijkheid en structuur van groot belang. Kinderen moeten weten waar ze aan toe zijn. Een warm pedagogisch klimaat, waarbij kinderen zich veilig voelen, is essentieel om tot ontwikkeling te komen. Hierbij zijn plezier en motivatie belangrijke voorwaarden. De successen die daaruit volgen zullen we vieren. Onderwijs maken we tenslotte samen! Ook ik blijf in ontwikkeling. Dit schooljaar zal ik de Post-HBO-opleiding ‘Leergang Bewegingsonderwijs’ afronden. Met als uiteindelijke doel om de motorische vaardigheden van kinderen te vergroten.

Stan van Dinther

Leerkracht groep 5

Sinds 2018 werk ik met veel passie in het onderwijs, waar ik verschillende rollen heb vervuld. Dit schooljaar heb ik groep 5 onder mijn hoede.

Ik vind het belangrijk om een groep te creëren waarin de kinderen zich veilig voelen, waar sprake is van wederzijds respect, eerlijkheid en waardering en waar kinderen met plezier naartoe gaan. Mijn doel is om ieder kind optimaal tot ontwikkeling te laten komen, trots op zichzelf te laten zijn en te zien stralen van geluk.
In mijn rol als pest-coördinator doe ik er mijn best voor om dit voor alle kinderen van de Muldershof te kunnen bewerkstelligen.

Verder staat beweging bij mij hoog in het vaandel. Dat is dus een essentieel onderdeel in mijn lessen.

Eric Raaijmakers

Leerkracht groep 6
Dit schooljaar, leerkracht van groep 6.
Tevens ben ik lid van de MR, maak onderdeel uit van de werkgroep Brainport en Engels.
In de klas maak ik graag gebruik van Denkbeelden en Coöperatieve werkvormen.
Een goede sfeer in de groep is heel belangrijk. Dit zorgt voor een veilige, optimale leeromgeving. De leerling staat centraal.  Communicatie is heel belangrijk! Niet alleen met de leerlingen maar zeker ook met de ouders.
De deur staat altijd open!

Ton Hendriks

Leerkracht groep 8

Ik werk met veel plezier aan de ontwikkeling van kinderen in het basisonderwijs en de sport. Het is mijn passie om deze te begeleiden en coachen op weg naar een succeservaring. Kinderen moeten zich vrij kunnen voelen en veel kunnen bewegen in een prettige en veilige leeromgeving. Naast mijn werk als leerkracht, ben ik Rekencoördinator en Eventmanager. Ook zit ik in de werkgroepen: Brainport onderwijs en Kindgesprekken. Ik hecht veel waarde aan een goede sfeer en fijne samenwerking tussen kinderen, ouders en leerkrachten. Hopelijk tot ziens op onze mooie school!

Berry van de Wetering

Directeur

Ik ben een rustig en gedreven persoon, die vanuit een prettig contact en mét humor omgaat met kinderen, collega’s en ouders. Na 13 jaar als leerkracht gewerkt te hebben, ben ik nu al 12 jaar leidinggevende. Samen stappen vooruit zetten in een organisatie, met hart voor het kind en een juiste balans tussen organisatorische en persoonlijke belangen, daar krijg ik energie van. Ik vind het fijn om met mensen in gesprek te gaan, houd van variatie in mijn werk en kan goed analyseren, om van daaruit passende keuzes te maken. Tot ziens op De Muldershof!

Kim van Hout

Interne begeleider - schoolopleider - MT

Vanaf 2009 werk ik met veel plezier op De Muldershof.  De goede sfeer, die wordt gecreëerd door de kinderen, de ouders en het team is voor mij erg belangrijk. Dit zorgt ervoor dat ik me echt op mijn plaats voel.

De afgelopen jaren heb ik met veel plezier in groep 1/2 en groep 5 gewerkt. Vanaf schooljaar 2022-2023 vervul ik een andere rol binnen De Muldershof. Anderhalve dag per week ben ik beschikbaar als intern begeleider van de onderbouw. Samen met juffrouw Nicole ben ik verantwoordelijk voor de zorg binnen onze school. Daarnaast ben ik lid van het MT en vervul ik de rol van schoolopleider.

Ik kijk uit naar weer een fijn schooljaar! Heeft u vragen of wilt u iets bespreken? Loop gerust even binnen op maandag, dinsdag of woensdag.

Nicole de Koning

Interne begeleider - flexleerkracht - MT
Sinds 2016 ben ik werkzaam op basisschool De Muldershof. Een plek waar ik me direct fijn voelde. De afgelopen jaren heb ik aan verschillende groepen les mogen geven, van groep 1-2 tot groep 6. Dit heb ik met veel plezier gedaan, kinderen zichzelf laten ontwikkelen en ze een stapje verder brengen is het mooiste wat er is.
Vanaf schooljaar 2022 – 2023 ben ik binnen onze school een nieuwe rol gaan vervullen. Samen met juffrouw Kim zal ik de taak van Intern Begeleider gaan invullen, samen zijn we verantwoordelijk voor de zorg binnen onze school. Juffrouw Kim zal zorg dragen voor de groepen 1 t/m 3 en ik zal de groepen 4 t/m 8 onder mijn hoeden nemen.
Naast Intern Begeleider ben ik lid van het MT, een dag in de week flexleerkracht en samen met meneer Stan vertrouwenspersoon. Heeft u vragen, wilt u iets kwijt of wilt u gewoon even sparren. U bent altijd welkom! Mijn werkdagen zijn maandag, dinsdag en woensdag.

Lambèr van Osch

Conciërge

Ik ben sinds 2008 werkzaam op de Muldershof. Ik neem alle voorkomende werkzaamheden voor mijn rekening. Het leukste aan mijn werk vind ik de omgang met de kinderen. Elke dag is weer anders wat voor een leuke afwisseling zorgt.

Esther Wijnhoven

Administratief medewerker
Ik werk met veel plezier op brede school de Muldershof waar geen dag hetzelfde is.
Mijn werk bestaat onder andere uit: het bijhouden van de leerling administratie, registreren van ziekmeldingen, het maken van de muldermail, telefoon beantwoorden, kopieerwerk, etc. etc. Eigenlijk doe ik allerlei voorkomende werkjes die de directie of de leerkrachten voor me hebben.
Als iedereen; kinderen, collega’s en ouders, zijn of haar weg binnen de school kunnen vinden is mijn dag geslaagd!

Gemma van den Eijnden

Leerkracht plusklas
Op dinsdag, woensdag en donderdag werk ik voor BR1BES Laarbeek. Dit is de bovenschoolse plusklas. Hier ontmoeten kinderen van de zes Laarbeekse Eenbesscholen elkaar. Deze kinderen hebben behoefte aan uitdagende opdrachten en extra werk voor op hun eigen school.  Voor mij een uitdaging om het onderwijs aan deze doelgroep zo inspirerend mogelijk te maken. 
Daarnaast begeleid ik groepjes kinderen van De Muldershof met verrijkend werk. Ook daarbij probeer ik de kinderen te prikkelen om buiten hun comfortzone tot leren te komen.

 

Janneke Maas

Leerkrachtondersteuner
Vanaf 2018 ben ik werkzaam bij de Muldershof.
Komend jaar zullen jullie mij weer zien bij de kleuters. Mijn werkdagen zullen zijn ma-ocht, di-ocht, do-ocht en vrij-ocht, op deze momenten mag ik bijdragen aan de ontwikkeling en groei van de kinderen. In de middagen zal ik aanwezig zijn bij de buren op de bso. Daar werk ik bij de spetters in de leeftijd 4-6 jaar.
We gaan er samen weer een gezellig jaar van maken!

Hanny Vervoort

Leerkrachtondersteuner

Mijn naam is Hanny Vervoort en ik heb vele jaren als leerkracht gewerkt. Naast leerkracht ben ik Remedial Teacher. Mijn bijzondere aandacht gaat uit naar kinderen die iets extra’s nodig hebben. Dit schooljaar werk ik 2 hele dagen als ondersteuner van alle leerkrachten en mag ik leerlingen extra ondersteunen en begeleiden.

Hidden
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en er zijn Servicevoorwaarden van toepassing.