Kennismaken

Open Dag - Open Huis - Peutermeespeelochtend

Op woensdag 17 november en woensdag 9 maart van 8.30 - 12.00 uur Open Dag nieuwe ouders.

Deze dag is speciaal bedoeld voor nieuwe ouders die op zoek zijn naar een school voor hun kind.

 

Op woensdag 16 maart van 18.00 – 20.00 uur is het Open Huis.

Iedereen is dan welkom! Nieuwe ouders en hun kind(eren), maar ook onze leerlingen met hun ouders. Er is tijdens dit Open Huis van alles te zien en te beleven rondom eenzelfde  thema. Zeker de moeite waard! 

 

Op dinsdag 29 maart en woensdag 6 april van 09.00 – 09.45 uur zijn er peutermeespeelochtenden voor nieuwe kinderen en hun ouders. Ouders kunnen dan samen met hun kind meespelen tijdens de werkles in de kleutergroepen. Op deze manier kunnen ze kennismaken met het onderwijs in onze kleutergroepen.

 

Wilt u persoonlijk kennismaken met onze school? U bent van harte welkom om langs te komen samen met uw kind.

 

U kunt hiervoor een afspraak maken met de directeur. Hij beantwoordt uw vragen en leidt u rond onder of na schooltijd. U ziet hoe er gewerkt wordt en u krijgt een goede indruk van de sfeer op onze school.

Afspraak maken

Onze directeur is bereikbaar via het algemene nummer van de school (0492) 46 13 09 of  stuur een e-mail.

 

Via onderstaande link kunt u een virtuele rondleiding door kindcentrum Beekrijk en locatie De Muldershof krijgen.  Zo kunt u op afstand een goede indruk krijgen en de sfeer op onze school proeven. 

 

https://www.dijkmeijer.nl/muldershof/

Informatiepakket

Tijdens de kennismaking krijgt u een informatiepakket met de schoolgids, de jaarkalender, een aanmeldformulier en een brochure over de ouderraad.

 

We ontmoeten u graag!