Informatie

Leren leren

Vanaf groep 7 krijgen kinderen een agenda van school. Deze agenda dienen de kinderen dagelijks mee te nemen naar school. In de agenda wordt o.a. het huiswerk genoteerd en gepland. Het huiswerk staat ook op het bord in de klas, zodat ook leerlingen die een dag gemist hebben alles kunnen noteren in de agenda. 

 

Data van de toetsen van de zaakvakken noteren de kinderen in hun agenda. Samenvattingen van de zaakvakken zijn op de site te vinden. Deze kunnen thuis worden geprint.

 

Website en schoolapp

De leerlingen en de leerkracht zorgen ervoor dat de schoolapp up to date blijft. Door samen met uw kind regelmatig de app te bezoeken, blijft u op de hoogte van wat er zich in de klas afspeelt. Op de website vindt u bruikbare informatie voor dit schooljaar. 

 

Contact/bereikbaarheid leerkracht

Emailadres:

ton.hendriks@eenbes.nl

 

Verjaardagen leerlingen

De data van verjaardagen van de leerlingen staan in de Muldermail.
Leerlingen mogen een traktatie meenemen voor alle klasgenoten.

 

Spreekbeurt/boekenkring

De datum wanneer uw kind een spreekbeurt mag houden zijn bij de leerlingen bekend. Daarnaast zullen we een aantal keer per jaar een boekenkring houden. Enkele leerlingen krijgen een uitdagende opdracht die ze de volgende keer in de kring mogen presenteren.

 

Gebruik schoolmateriaal (etuis, gummen, pennen, e.d.)

De leerlingen van groep 8 krijgen alle benodigde schoolmaterialen van school. 

Excursies

Groep 8 zal wanneer mogelijk meerdere malen op excursie/scholenbezoek gaan. Er wordt dan verwacht dat de kinderen op de fiets naar school komen. In enkele gevallen kan het voorkomen dat er ouders gevraagd worden om te rijden.