Opening Kinderboekenweek 2019

De 65ste editie van de Kinderboekenweek vindt op onze school plaats van 2 t/m 10 oktober 2019. Het thema van de Kinderboekenweek van 2019 is Vervoersmiddelen en het motto is Reis mee!

 

Allemaal instappen! Reis mee met de fietstaxi, de huifkar, de hogesnelheidstrein of het ruimteschip. De Kinderboekenweek 2019 gaat over vervoersmiddelen. Onder het motto Reis mee! gaan we op reis in kinderboeken. Niet de bestemming maar het vervoer erheen staat centraal. Ontdek de ruimte met een raket, beleef avonturen op een cruiseschip, verken een land tijdens een roadtrip, trek rond met een tractor en zeil de wereld rond op een catamaran. Een reis verrijkt je leven en met een boek kan een kind elke reis maken die hij of zij wil. Van een rondje op de step in de buurt tot aan een ruimtereis door het heelal. Toer je alleen of rijd je samen? Tijdens de Kinderboekenweek 2019 reizen we allemaal.

 

 

De week startte natuurlijk met een geweldige opening in de aula van de school. Er werd een gedicht voorgedragen, er was een kofferdans te bewonderen, iedereen zong het lied 'Reis mee!'uit volle borst mee, een aantal leerkrachten lazen een stukje voor en na het aftellen ging de week met een feestelijke knal van start!

 

Gedurende de week gaan we samen extra veel (voor)lezen en knutselen rondom dit leuke thema. De resultaten van al dat harde werk zullen worden tentoongesteld op donderdag 10 oktober tussen 15.15 – 17.00 uur. U bent van harte welkom!

Bekijk de foto's van

Opening Kinderboekenweek 2019

Om de foto’s uit het album te bekijken, dient u eerst hier een wachtwoord in te voeren. Alle ouders hebben van ons een wachtwoord gekregen. Heeft u geen wachtwoord? Stuur ons een e-mail.