Stichting GOO TSO/BSO

Stichting GOO regelt het overblijven op onze school. De school kan zich zo volledig richten op het onderwijs, terwijl Stichting GOO alles wat te maken heeft met TSO op zich neemt. Hiervoor is een coördinator ingezet die samen met de overblijfkrachten verantwoordelijk is voor de TSO.

Coördinator

De coördinator van onze school is Anja van Schaijk. U kunt bij haar terecht met alle vragen die u heeft. Zij is bereikbaar op telefoonnummer 06-14 50 45 36. 's Avonds tussen 18.00 en 19.00 uur.

TSO schooljaar 2018-2019

Ook dit seizoen bieden we de mogelijkheid om uw kind(eren) te laten overblijven. Dit kan op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. De kinderen eten van 12:00 tot 12:30 uur. Ze kunnen tijdens het eten kiezen uit de volgende drankjes: thee, melk, chocolade melk (warm of koud), appelsap of cup-a-soup (rundvlees, champignon of tomaat). Vanaf 12:30 uur mogen ze gaan spelen. Dit kan in de aula of op de speelplaats. De kinderen mogen de speelplaats niet verlaten en mogen niet in de klaslokalen komen voordat de bel gaat. Zowel in de aula als op de speelplaats is er toezicht door één of meerdere overblijfkrachten.

Structureel of incidenteel

Uw kind kan structureel overblijven, dit houdt in dat uw kind iedere week op dezelfde dag(en) overblijft. Als u uw kind structureel wilt laten overblijven, kunt u bij de overblijfcoördinator een inschrijfformulier vragen. Het formulier geeft u weer af bij de overblijfcoördinator of bij één van de overblijfmoeders. Uw kind kan ook incidenteel overblijven. U schrijft uw kind dan niet in maar koopt een strippenkaart.

Structureel

De kosten van structureel overblijven zijn € 2,75 per keer. Het betalen van het structureel overblijven, kan alleen via automatische incasso. Op het inschrijfformulier vult u hiervoor een machtiging in. Blijft uw kind op de afgesproken dag niet over, geef dit dan door aan de coördinator. Belt u dan ’s avonds tussen 18:00 – 19:00 uur of, in geval van nood, ’s morgens voor 8:00 uur. U mag ook een bericht achterlaten, zodat de coördinator weet dat uw kind niet overblijft.

Incidenteel

Blijft uw kind incidenteel over dan kunt u een 5 of 10 strippenkaart kopen. Een 5 strippenkaart kost € 16,00. Een 10 strippenkaart kost € 32,00. Blijft uw kind incidenteel over dan kunt u dit ’s avonds van te voren (tussen 18:00 en 19:00 uur) of, in geval van nood, ’s morgens (voor 8:00 uur) doorgeven aan de overblijfcoördinator. Zij is bereikbaar op telefoonnummer 06-14504536. Bij geen gehoor kunt u de voicemail inspreken. Deze wordt altijd afgeluisterd.

Overblijfkrachten

Het komende seizoen bestaat het team overblijfkrachten uit:
Anja van Schaijk (coördinator)                                                                         
Anita vd Wijdeven                              
José Brouwers                                   
Lisette van Kessel             
José Hendriks
Marion van Stiphout

Anja van Laarhoven

Carla Kanters

Ria Kroon

Manita van den Elsen

Dorien de Maat

Nieuwe overblijfkrachten

De TSO kan altijd nieuwe overblijfkrachten gebruiken. Lijkt het u leuk om ons team te versterken, kom dan eens langs. Wij zijn vanaf 11:30 uur in de aula te vinden.

Buitenschoolse opvang (BSO)

Stichting GOO verzorgt ook buitenschoolse opvang (BSO). In het Kindcentrum biedt GOO Kinderopvang zowel dagopvang aan voor kinderen van 0 tot 4 jaar, als buitenschoolse opvang voor kinderen van 4 tot 12 jaar.

Daarnaast kunnen de kinderen van de buitenschoolse opvang naar de sport- en/of de tienerBSO. Deze bevindt zich in het Lifestyle Center Laarbeek.

 

Op www.stichtinggoo.nl/Beek-en-Donk vindt u meer informatie over de verschillende diensten van Stichting GOO.

 

U kunt contact opnemen met het servicebureau via 088-0088500. Natuurlijk kunt u ook even binnen wandelen op de groep en een afspraak maken met de manager Maria Gerrits-Kock (tel: 088-0088510) of met een van de pedagogisch medewerkers.