Vera Brugmans

Leerkracht groep 1-2C

vera.brugmans AT eenbes DOT nl

Hallo allemaal!

Mijn naam is Vera Brugmans. Ik ben 23 jaar en woon in Mariahout. Na vorig schooljaar afgestudeerd te zijn aan Hogeschool de Kempel, mag ik dit schooljaar starten in groep 1-2c van basisschool De Muldershof. Voor mij geen onbekende school, omdat ik hier al stage gelopen heb en hier ook afgestudeerd ben. Ik heb er erg veel zin in om na het studeren nu dan echt als juf voor de klas te staan!

Juf worden was voor mij al een kinderwens en dit is altijd zo gebleven. De eerlijkheid, oprechtheid en onbevangenheid van kinderen trekt me enorm. Daarnaast geeft het me voldoening om kinderen te begeleiden in de ontwikkeling. Ik vind het hierbij erg belangrijk om een veilig pedagogisch klimaat te scheppen en daarnaast om oog te hebben voor ieder individueel kind. Dat kinderen met plezier naar school komen staat voor mij voorop en daar doe ik dan ook mijn uiterste best voor. We gaan er samen een fijn schooljaar van maken!

Mocht u vragen hebben, loop dan gerust eens binnen, de deur staat altijd open!