Ton Hendriks

Leerkracht groep 8
Rekencoördinator

ton.hendriks AT eenbes DOT nl

Al ruim 15 jaar werk ik met veel plezier aan de ontwikkeling van kinderen in het basisonderwijs en de sport. Het is mijn passie om kinderen te begeleiden en coachen op weg naar een volgende stap in hun ontwikkeling. Kinderen moeten zich vrij kunnen voelen en veel kunnen bewegen in een prettige en veilige leeromgeving. Dit doe ik graag door uitdagende en actieve activiteiten aan te bieden.

Dit schooljaar ben ik leerkracht van groep 8 en Rekencoördinator op de Muldershof. Daarnaast werk ik graag aan het onderwijs van de toekomst en zit ik in de werkgroepen Brainport onderwijs en Kindgesprekken.

Ik kijk ontzettend uit naar de goede sfeer en fijne samenwerking tussen kinderen, ouders en leerkrachten.

We gaan er samen een leuk en leerzaam schooljaar van maken!

Tot ziens op de Muldershof