Stan van Dinther

Leerkracht 5 en gymleerkracht

stan.vandinther AT eenbes DOT nl

Even voorstellen,

Hallo, mijn naam is Stan van Dinther en ben vanaf schooljaar 2018 sportdocent op de Muldershof. Komend jaar ga ik dat combineren met een rol als kleuterleerkracht. Op de maandag en de vrijdag ga ik mijn best doen om de kinderen van groep 3 t/m 8 plezier, ontspanning, ontwikkeling en sociale vaardigheden mee te geven tijdens de gym. Op de woensdag en donderdag ga ik mijn passie en kennis overbrengen aan de kinderen van groep 5.

Zelf woon ik net als de meeste kinderen, in Beek en Donk en fiets iedere dag met plezier naar mijn werk. Het is mijn taak om een veilig klimaat in de klas te creëren waarin ieder kind zichzelf mag zijn en zich hierdoor kan ontwikkelen. De spontaniteit, enthousiasme, vrolijkheid en eerlijkheid van kinderen maakt mijn werk zo interessant en leuk. Geen dag is hetzelfde en dat maakt mijn werk zo prachtig. Ik kijk er naar uit om met de kinderen, ouders en collega’s het volgende schooljaar te beginnen. We gaan er een leuk jaar van maken.

Sportieve groeten,

Stan van Dinther