Linda Dekkers

Leerkracht groep 4
Intern contactpersoon & anti-pestcoördinator

linda.dekkers AT eenbes DOT nl
Sinds mijn 14e wist ik al dat ik juf wilde worden. In 2000 was het zover. Ik studeerde af en kon meteen beginnen. Drie jaar later kwam ik op De Muldershof terecht en daar werk ik met veel plezier. De betrokkenheid van het team en de dankbaarheid van de kinderen en ouders geven me inspiratie en laten me nog steeds genieten van mijn werk.

Dit jaar ben ik op De Muldershof actief in groep 6 en 8. Daarnaast vervul ik mijn taak als intern contactpersoon en probeer ik de sfeer op school te waarborgen als anti-pestcoördinator.

Ik heb zitting in de medezeggenschapsraad en twee dagen in de week werk ik in de functie als iCoach, waarbij ik probeer drie scholen binnen De Eenbes op het gebied van innovatie en ICT te begeleiden en inspireren.