Kim van Hout

Leerkracht groep 5
Schoolopleider en lid MT

kim.vanhout AT eenbes DOT nl

Al enkele jaren werk ik met veel plezier op De Muldershof. De goede sfeer, die wordt gecreëerd door de kinderen, de ouders en het team is voor mij erg belangrijk. Dit zorgt er voor dat ik me echt op mijn plaats voel.  

 

Na 6 jaar met veel plezier in groep 1/2 te hebben gewerkt,  mag ik nu voor het tweede jaar gaan werken met de kinderen van groep 5. Dagelijks geniet ik van de spontaniteit, het enthousiasme en de leergierigheid van de kinderen. Geen dag is het zelfde, dit maakt het voor mij dagelijks weer een feestje om voor de klas te staan!

 

Ieder kind ontwikkelt zich op een andere manier en op een ander tempo. Ik probeer dan ook zoveel mogelijk rekening te houden met deze verschillende leerbehoeften. In juni 2014 heb ik mijn Master SEN (Special Educational Needs) afgerond. Daarna heb ik de opleiding Specialist Jonge Kind gevolgd. Deze studies hebben mij nog meer handvaten gegeven om een kind het juiste aanbod te geven en hem/haar hierin beter te begeleiden. Op deze manier probeer ik er voor te zorgen dat ieder kind zijn/haar draai vindt op De Muldershof.


Naast mijn taak in groep 5 ben ik rekencoördinator,  lid van het MT, en schoolopleider.
Jaarlijks verwelkomen we vele studenten op onze school. Wij vinden het belangrijk om deze studenten goed te begeleiden, daarom heb ik in 2018 de opleiding tot schoolopleider afgerond. Op deze manier hoop ik mijn steentje bij te kunnen dragen aan de ontwikkeling tot opleidingsschool.

 

Naar overzicht