Karen Schepers

Leerkracht groep 1-2B
Interne contactpersoon

karen.schepers AT eenbes DOT nl

Vijftien jaar geleden heb ik de opleiding tot leerkracht basisonderwijs heb afgerond. Sinds 2008 werk ik met veel plezier op De Muldershof.

De eerlijkheid en onbevangenheid van de kinderen maakt dat ik iedere dag weer met veel plezier naar mijn werk ga. Elke keer is het weer een verrassing wat de dag zal brengen.

Een goede sfeer en een veilig klimaat in de klas staan voor mij voorop bij het werken met kinderen.

Ik streef ernaar dat ze zichzelf kunnen zijn bij mij in de groep en zich vertrouwd voelen. Dan pas kun je als kind tot leren komen en kun je jezelf ontwikkelen. Daarnaast vind ik het belangrijk kinderen te laten werken op hun eigen niveau en hen daarbij te leren hun zelfstandigheid en zelfverantwoordelijkheid te vergroten.

Op De Muldershof heb ik inmiddels aan alle leeftijdsgroepen lesgegeven. Dit jaar wordt het tweede jaar bij de kleuters.

Hier voel ik me helemaal thuis. Iedere dag mag ik genieten van die vrolijke snoetjes, gezellige verhalen en levendige fantasie!

Ik ben werkzaam op maandag en vrijdag. De andere dagen ben ik thuis om voor mijn eigen gezin te zorgen. Ik ben getrouwd en trotse moeder van drie kinderen. Onze jongste gaat dit schooljaar naar groep 3. Ik heb zelf dus al mogen ervaren hoe verschillend iedere kleuter kan zijn!

Samen met Linda vervul ik de taak interne contactpersoon op onze school.