Emmy van Gestel

Leerkracht groep 7 en 8

emmy.vangestel AT eenbes DOT nl

Hallo allemaal,

Mijn naam is Emmy van Gestel. Ik ben 23 jaar oud en woon in Sint-Oedenrode. Al vanaf toen ik zelf nog een kind was wist ik al dat ik later ook met kinderen wilde werken. Ik heb eerst de opleiding onderwijsassistent gevolgd en ben daarna begonnen aan de pabo. Afgelopen schooljaar heb ik mijn studie afgerond en mag mezelf nu officieel juf noemen! Ik vind het belangrijk dat er een veilige leeromgeving is voor de kinderen en dat zij zichzelf durven zijn.

Dit jaar ben ik donderdag en vrijdag werkzaam in groep 7 en 8. De overige dagen werk ik voor de vervangerspool van de Eenbes.

Ik heb heel veel zin om dit schooljaar te starten als echte juf en ga er samen met de kinderen een leuk en leerzaam schooljaar van maken!

Tot ziens!