Caroline Broeken - van Keulen

Leerkracht groep 1-2C

caroline.vankeulen AT eenbes DOT nl

In december 2014 ben ik gestart met werken bij Eenbes basisonderwijs. Eerst op twee basisscholen in Geldrop en sinds dit schooljaar op De Muldershof.

Ik ben al 20 jaar werkzaam in het onderwijs. Na vele plezierige jaren in de midden- en bovenbouw ligt mijn hart alweer een flink aantal jaar bij het lesgeven aan kleuters.

Ik geloof dat ieder kind op school een veilige, liefdevolle omgeving nodig heeft. In een veilige omgeving kan een kind zijn plekje in de groep vinden, de regels leren kennen en samen met de andere kinderen één groep worden. Door kinderen te begeleiden op de manier die bij hen past, kunnen ze zich optimaal ontwikkelen. De rol van ouders vind ik heel waardevol op school. Door goed contact en het delen van kennis kunnen we samen het beste in kinderen naar boven halen.

Graag tot ziens dit schooljaar in groep 1/2C!